Höj tevelicensen!!!

Höj tevelicensen till 7000 spänn inför VM 2010 (ja, om Sverige kvalar förstås). Statstelevisionen MÅSTE sända nästa mästerskap. Detta är HELT HORRIBLA sändningar de bjuder på, Schermans lakejer. Det värsta är förstås det snuttifierade uppsnacket (helt utan djup och analys) samt den obefintliga pausanalysen pga. de förbannade reklamavbrotten.

De ska visserligen ha cred för att ha värvat dit Fjellström (outstanding som expert-bisittare vid matcherna), Perlskog fungerar fint som kommentator och Kåmark är helt ok som bisittare. Hussfelt är sådär. Ola Wenström i den märkliga studion i Kungsträdgården känns mest som en hallåa, han dyker bara upp och säger ”vi ses strax”, och underhållande figurer som Bojan Djordic och Zoran Lukic får sammanlagt 1 minut att säga något på.

Men så det allra, allra, allra värsta. Det vedervärdigaste. Mein gott: Magnus Hedman. Vad hände där egentligen? Vem bestämde att han skulle ned och vara expert-bisittare och kommentera matcherna? Mannen är sanslöst befriad från humor. Noll självdistans. Han är fotbollens David Brent: han är liksom så offensivt självgod och tvekar aldrig att leverera den mest klyschiga onelinern som situationen erbjuder. Om statstelevisionen inte får sända VM 2010, och vi ändå måste stå ut med reklam vid detta mästerskap, kan vi inte gå ihop allesammans och lägga 5000 spänn var för att köpa loss Hedman från TV4-gänget? Bara för att göra mästerskapet uthärdligt?

Och apropå EM: här är den objektivt bästa EM-låten. Gissa upphovsmakare och artist! Ledtråd: gammal kollega till undertecknad, disputerad statsvetare med fäbless för internationell politik.

Annonser

Ett svar to “Höj tevelicensen!!!”

 1. Handlar allt i huvet på en del om FOPÅLL!

  Ta bort TV-licensen och släpp skiten fritt.
  Stastelevisonen ska i9nte ha några monopol på något alls!
  Apoteket fösöker likt SVT (Statstelevisonen) komma runt monopolupplösningen. Det finns systembolag i en del länder såsom Finland och Canada. Det finns Statstelevison i ganska många länder BBC är t o m ganska seriöst. Apotek lär endast finnas i tre (3) länder. Det gäller Cuba, Nordkorea och gisssa vilket ytterligare land som platsar i denna Stalinistisk färgade liga. Inte är det Mugabia i alla fall.

  Mer sund visdom på
  http://spyhink.blogspot.com

  Gratis gratulationer och visslingar till framgångarna
  BRW

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: